Failed in a Cleanliness Test Провалила Тест на Чистоту

I failed an Indian cleanliness test (( I turned to be a disgusted snob. Because on my bus trip Kohima-Mon in Nagaland at one of numerous check posts I discovered that my backpack which I handed in a luggage storage of the bus, was thrown there not face down, which has a cover, but back down, which is uncovered and got not just dirty, but muddy! All back and thighs protective soft elements soaked in all the wet dirt they have in there! And I got frustrated and upset and I demanded a piece of wet cloth to let me (I’d better do it on my own) clean it, which I was doing in sweat in a shaky fast running bus for about 20 mins!
And I say I failed cleanliness test, meaning I failed staying calm and accepting in that situation. Because this is my home which I have to carry on my back and it got not just dusty or dirty, but bloody mudy! Hrrr

Я провалила индийский тест на чистоту. Я оказалась брезгливым снобом, потому что среди многочисленным постов-проверок на сьем автобусном переезде Кохима-Мон в Нагалэнд я обнаружила свой рюкзак, который я сдала в багажное отделение, брошенным не лицом вниз, где одет защитный чехол, а спиной, которая ничем не покрыта. И все параллоновые прокладки для спины и бедер впитали в себя ту грязищу, которую они развели в багажнике!
Я в отчаянии потребовала кусок влажной ткани, чтобы оттереть (да, я уж лучше сама это сделаю) ту мокрую слякотную грязищу, что я вспотела делать в несущемся трясущемся автобусе на протяжении минут 20!
И я говорю, что завалила тест на чистоту, имея ввиду, что завалила тест на спокойное восприятие что что-то испачкалось. Потому что это – мой дом, и я вынуждена носить его на своей спине, и они его не просто запылили, а чертовски измызгали!

%d bloggers like this: