I Like it! Мне Нравится!

???????????????????????????????I like so much those who I like! It is not exactly to my term to use a stronger word “love”, though I could even say: I love so much those who I love!
Because… I don’t leave many, but those who I do… yes-yes, I love them for something. And since I love them for something, then this something is very-very for me :). I wouldn’t care a lot about a regular something, and I wouldn’t percept someone with such regular something in any likeable way. Only when this something is special, then I really like it. And this is why when I like someone and I see in that someone something that I like, I enjoy it every time, and therefore I like so much the one who I like. And I like this!
Thanks for the existence of those who make me like my liking!
Мне так нравятся те, кто мне нравится! Это не совсем моё использовать более сильное слово “любовь”, а то даже сказала бы: я так люблю тех, кого я люблю! Потому что… я люблю не многих, но тех, кого люблю… да-да, я люблю за что-то. И вот раз уж я их за это что-то люблю, то это что-то – мне очень, очень. Обычное что-то мне бы было так себе, и я бы не стала с ним кого-то воспринимать, как нравящегося мне. И вот потому, когда мне кто-то нравится, и я вижу в нем то, за что он мне нравится, то я каждый раз удовольствуюсь этим чем-то, и от этого мне так нравится тот, кто мне нравится. И это мне нравится!
Спасибо существованию тех, благодаря кому мне может нравиться моё нравление!

  2 comments for “I Like it! Мне Нравится!

  1. December 17, 2014 at 10:22 am

    =) это отлично! весьма рада за тебя! В этом и есть частичка переживания бытия и счастья!

    Like

  2. January 5, 2015 at 4:02 pm

    Да. в такие моменты, когда так чувствуешь, это именно переживается бытийное счастье!

    Like

Comments are closed.

%d bloggers like this: