Universe Loves Me! Вселенная Любит Меня!

image

Невероятно! Стоило мне только выйти в жизнь после випассаны, стоило остаться самой с собой вне организаций и коммун, где я находилась последнее время, как Вселенная мне подарочек – бац! Приехав в домик у моря для бэкпэкеров (рюкзачников) и обнаружив у него опущенный шлагбаум, я обратилась к людям в ресторане напротив, через дорогу.
Unbelievable! The universe loves me! No sooner had I got out after vipassana, no sooner had I stayed on my own apart from all commune’s and organizations I was involved in lately, than here you go – the universe throw a present to me! I was coming to a house for bachpackers at the seashore and found it closed. I addressed people in the restaurant opposite the house across the road.

image

image

And while talking we agreed I would stay at a house of one of the ladies there and I can spend time and find myself useful in the restaurant! Just fantastic!
И в разговоре мы решили, что я могу остановиться у одной из женщин там, и могу проводить время и найти себе применение в ресторане! Чудесно!
И мне очень уж давно хочется хлеба и сыра. И вот на тебе, я тут де готовлю гренки и заворачивают в них сыр! Это остатки.
And I want bread and cheese for long time already. And here I can crook French toasts and roll cheese in them! These are leftovers 🙂

image

We went by car to buy some sea foods and life goes on! Happy happy happy
Мы сьездили закупить морепродуктов, и жизнь идёт дальше. Ура ура ура!

imageДругой пост на эту тему
Other post on this subject

 

%d bloggers like this: